Workshops

Prismafotografie verzorgt cursussen en workshops waar we niet alleen de vele mogelijkheden van de camera bespreken maar ook je eigen creatieve vaardigheden boven water halen. Want fotograferen is meer dan op een knopje drukken. Fotograferen is ook anders kijken. Wij hechten veel belang aan persoonlijke aandacht tijdens de cursussen.


Wij geven de volgende cursussen en workshops:
(klik voor meer informatie)

-Individuele workshop
-Dierentuin-Safari

 

Individuele workshop

Als u individuele aandacht beter vindt om de problemen aan te pakken die voor u van toepassing zijn kunt u een aparte afspraak maken. Van te voren en in overleg kunt u aangeven wat u behandelt wilt hebben tijdens deze individuele cursus. Onderwerpen als diafragma, ISO, sluitertijd maar ook onderwerpen zoals portretfotografie, landschapfotografie of creatieve fotografie behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie?
Beginners en net over beginnerniveau heen die meer willen halen uit hun creativiteit en fototoestel.

Waar?
Deze workshop wordt gegeven in Hendrik Ido Ambacht. Afhankelijk van het weer kan deze workshop ook deels buiten plaatsvinden om het geleerde gelijk in de praktijk te brengen.

Wanneer?
Op afspraak.

Kosten
De individuele cursus kost €95,00 p.p. voor 1 middag/avond inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Maximaal twee personen.

Benodigdheden
Een digitale camera waar sluitertijd, diafragma en ISO apart zijn in te stellen.